trenutno imam spojena 2 lnb-a na tanjuru, a reaciver je NB601. pitanje je sljedece....dali ja mogu spojiti jos 2 lnb-a tako da ih spojim na jos jednu disquec(il kak se vec zove) sklopku 2/1. znaci sadasnja 2 lnb-a su spojena na 2/1 sklopku, e sad bih ja htio jos 2 lbn-a spojiti. dali ih mogu spojiti na drugu 2/1 sklopku, posto ju imam doma, pa da ne kupujem bezveze 4/1 sklopku. pa onda kabel koji ide iz sklopke prema reaciveru spojiti ih sa spliterom.
probaj tako i vidi oceli ti to raditi ok!Ali osobno mislim da ces morati uzeti diseq sklopku 4/1 jer tesko ces onako to kontrolirat sa resiverom.A najbolje resenje tvoga kupiti diseq motor,barem kod mene on isto kosta kao 4 LNB i sklopk.pozdrav
pa i nije bas ista cijena. 2 LNB-a su vec gore, znaci kos 2 lnb-a 120kn i sklopka 70kn.
nemožež kombinrat tim sistemom! sklopka 2/1+2/1 i da može to je 3 ulaza
diseq sklopka 4/1 kupiš već za 50kn.
u MKE
[Only registered and activated users can see links]
taj mi se baš i nije iskazao. šteka. ne znam koliko je to normalna pojava...
Moras staviti 4 u 1 druge kombinacije ne idu . I kada radis sa diseq sklopkom tj. spajas risiver mora biti ugasen jer spajanjem dolazi do varnicenja i ostecenja sklopke a nekad i do prestanka rada neke od ulaznih jedinica . Zato oprezno radi ako zelite da diseq normalno funkcionise.