View Full Version : digi kartica na samsungu

livancic
26-09-10, 17:09
Pozdrav!
Prije nekoliko dana uzeo sam digi tv na preplatu, ali naravno sada postoji problem da bih gledao digi i u drugoj sobi , pa me zanima dali postoji mogučnost ubaciti karticu u koji drugi reciever? (naravno da ne moram seliti originalni reciever iz sobe u sobu).
Imam samsung 9500 via ci koji ima dva utora za kartice i dva modula (ZETA CAM i DIABLO CAM), dali je netko možda pokušao preko ovih modula gledati s karticom jer se bojim isprobavati da ne zablokira.
Unaprijed se puno zahvaljujem na odgovorima i lijep pozdav!!

d.j.carusso
26-09-10, 17:16
Digijeva kartica je vezana uz digijev receiver, neces je moci na samsungu gledati.

livancic
26-09-10, 20:31
ako bi je probao staviti u samsunga dali bi zablokirala ili se nebi ništa dogodilo?

wendy01
26-09-10, 20:50
Ja sam ovaj problem riješila tako da mi iz digi prijemnika izlaze dva scart/chinch kabela - jedan u dnevnu i jedan u dječju sobu (5 m chincha bilo dovoljno za drugu sobu).
Ne možemo pratiti različite digi programe, ali ako na jednom tv pratimo dvbt a na drugom sat - svi zadovoljni.

rminjevi
26-09-10, 23:30
ako bi je probao staviti u samsunga dali bi zablokirala ili se nebi ništa dogodilo?

samo stavi ,ništa se neće dogodit ali 100% neće ni radit

sonson
26-09-10, 23:34
Nema sansi da gledas na Samsungu jer je Digijeva kartica vezana uz njegov orginani resiver ,probaj i vidjeces ,nista te ne kosta i necese nista dogoditi;)