View Full Version : DigiTV i N3

vvedriss
05-05-10, 20:10
zbog mogućih logističkih problema.

Početni plan da se napusti zastarjelo codiranje Nagravision 2 na platformi iz Rumunije je zastalo zbog složenosti operacije koja se odnosi na to da emitiraju u nekoliko zemalja istočne Europe.U stvari dva pay per view kanala su prekinula kodiranje u Nagravision 2 i time je prekinuto njihovo ilegalno pracenje,ocekuje se da ce i ostatak kanala ubrzo uciniti isto.Tvrtka RCS / RDS koja posjeduje satelitsku platformu Digi TV htijela je ubrzati prijelaz na novi sustav kodiranja Nagravision Nagravision 3 i 4 kako bi se iskorijenili piratstvo i bili konkurentni s rivalskom platformom UPC Direct koja se presella orbitalnoj poziciji od 1 Zapadno Intelsat 10-02 i Thor satelita.U Slovačkoj je čak najavio da ce se zastarjeli sustav Nagravision 2 biti iskljucen krajem travnja.Digi TV kupci su poceli dobijati pametne nove plave kartice sa novim šifriranjem u operaciji koja se odvija u svim zemljama istočne Europe, gdje se distribuira komercijalno Digi TV.Za sada je još uvijek nepoznat točan datum napuštanja starih sistema kodiranja, tako da ce Digi TV i dalje biti žrtva piratstva.

Izvor:(forum)

JukaS
31-05-10, 22:29
ja sam nesto nacuo da ce 01.06.10 zatvoriti skroz digi ako je to tacna informacija ako neko zna tacno moze da odgovori

beli1910
31-05-10, 22:32
Pa pocekaj jos koji sat ili sutra tjekom dana,pa se sam uvjeri.Sve ostalo su nagađanja.
Dakako majstori rade na tome da zatvore N2 i pređu na N3.Sad treba samo pocekat da se to desi,bilo je ljepo i dugo je trajalo;)
Posted via Mobile Device

Mihajlo90
31-05-10, 23:37
Znači još mogu uživati cca. 30 min... :(

JukaS
31-05-10, 23:43
nemora da znaci da ce to biti jos tih neki 30 min al tako sam nacuo pa zato sam pitao ovdje ako neko zna tacno ijabih volio da jos radi al eto i njemu je dosao kraj odavno je bilo price o tome

pisaninikal
01-06-10, 09:35
Još uvijek radi slijedeći datum je 11.06. početak svjetskog nogometnog prvenstva.

domaći
02-06-10, 01:03
dok ide ,ide a kad ga nebude snaći ćemo se već nekako ;)