View Full Version : digi tv

bojan
19-02-08, 17:25
neznam gdje sam procito al sam vidio da izgleda uskoro nece se moci gledat digi tv mislim na kljuceve , znal netko od kada tacno i dale ce se i to moci nekada kodirat

pere77
19-02-08, 17:30
Dok u potpunosti na predju na Nagru 3 i dok ne zamijene sve kartice moci ce se gledati, nadamo se. Nagra 3 jos nije probijena i neznamo kad ce i dali ce biti.

Svirac
19-02-08, 17:34
Ja sam pretplatnik Digi tv-a i do sada nisam dobio nikakvu obavijest o zamjeni kartica.

red-lady
20-02-08, 17:17
Zanima me kako postati pretplatnik Digi TV-a?

Za sad jos nebi, ali kad pocne Nag*a 3 nebi voljela bez njega!

Zanima me gdje ga mogu narucit?
Koja je procedura?
Koliko kosta?
Sta ima u paketu?
Sta mi sve treba?
... itd.?

Hvala unaprijed :1161:

pere77
20-02-08, 17:22
Potrazi na web-u njihove stranice, tamo ti je sve objasnjeno.
mislim da ne smijem staviti link na stranice, jer su komercijalnog karaktera.

leon06
Neboj se, jos ces dugo moci gledat Digi tv preko ''UnitedSata'' stoga ne bacaj nepotrebno 50 kn mjesecno. Pozdrav! :)

d.j.carusso
[Only registered and activated users can see links]

panel
20-02-08, 18:09
ima li kodova za digi tv

Trapko
20-02-08, 18:12
ima li kodova za digi tv

Trenutna pomrčina na Digi. Strpljenja malo.:cool:

d.j.carusso
20-02-08, 18:12

Trapko
20-02-08, 18:15
Zanima me kako postati pretplatnik Digi TV-a?

Za sad jos nebi, ali kad pocne Nag*a 3 nebi voljela bez njega!

Zanima me gdje ga mogu narucit?
Koja je procedura?
Koliko kosta?
Sta ima u paketu?
Sta mi sve treba?
... itd.?

Hvala unaprijed :1161:

Za godišnju pretplatu bolje Ti se isplati kupiti MX+ i gledati sa nama Digi TVna UnitedSat-u.

Libert@S
20-02-08, 18:29
Pa trapko pitanje je bilo citiram:

Originally Posted by red-lady
Zanima me kako postati pretplatnik Digi TV-a?Za sad jos nebi, ali kad pocne Nag*a 3 nebi voljela bez njega.

Naglasak je bio na zadnju rečenicu (podcrtavam).
Generalno svako namjensko investiranje u opremu za praćenje digi tv-a piratski više realno nije isplativa investicija (tanjur, motor i sl...).

trust12
20-02-08, 18:34
sta se dogadja sa digi tv, imam yu-ma-tu iq i do jutros je sve dobro radilo, stavio sam maloprije nove kljuceve od svirca i opet ne radi!?!?! software u njemu je truman emu 1.3.82 amstar.

Trapko
20-02-08, 18:44
Generalno svako namjensko investiranje u opremu za praćenje digi tv-a piratski više realno nije isplativa investicija (tanjur, motor i sl...).[/QUOTE]

To je moje mišljenje ,a odluka je na njemu samome da odluči.Ako već posjeduje tanjur, treba dodati samo lnb, sklopku ....
Nisam iskreno mislio ništa loše za pretplatu Digi-tv.(45x12mj=?)x2godine

Libert@S
20-02-08, 18:46
sta se dogadja sa digi tv, imam yu-ma-tu iq i do jutros je sve dobro radilo, stavio sam maloprije nove kljuceve od svirca i opet ne radi!?!?! software u njemu je truman emu 1.3.82 amstar.
Ja mogu razumjeti da se ljudi teže snalaze među puno rubrika na forumu, raznih tema i sl...Ali ti dragi kolega nisi želio pažljivo pročitati ni postove koji su napisani u ovoj rubrici , a to su nepune dvije stranice.Odgovor je već napisan i nije ti potrebno posebno objašnjavati dragi kolega.
P.S. svako daljnje pitanje radi li digi ili ne u ovoj temi i odgovori na ista ću obrisati.

emzejac
20-02-08, 19:04
Generalno svako namjensko investiranje u opremu za praćenje digi tv-a piratski više realno nije isplativa investicija (tanjur, motor i sl...).

To je moje mišljenje ,a odluka je na njemu samome da odluči.Ako već posjeduje tanjur, treba dodati samo lnb, sklopku ....
Nisam iskreno mislio ništa loše za pretplatu Digi-tv.(45x12mj=?)x2godine[/QUOTE]

neron
20-02-08, 19:55
ljudi ja ubacio sw novi za mx+ digi radi bez problema
sw 2.4.241

raga41
21-02-08, 10:41
jesi li siguran da će još dugo trajati, i na temelju čega?

Libert@S
21-02-08, 10:50
Zadnji put ključ se nije mjenjao skoro 2 mjeseca.I inače digi će biti piratski vidljiv dok ne zamjene cca 3 milijuna kartica i prijeđu u nagra 3 sustav.

mefail
21-02-08, 13:29
digi okkkkk

pere77
21-02-08, 13:37
počeli su nešto čudno muljati, dobro bi došao AU soft (koji radi).
edit:
ili je to to za slijedećih mesec dana pošto su promijenili i 00 i 01

dedakukicm
21-02-08, 16:07
sta je sa digijem opet pao????????????

pere77
21-02-08, 16:11
imaš nove svirceve kljuceve, probaj.

red-lady
21-02-08, 19:14

Ja imam vec sve:

- Motor
- Tanjur
- LNB
- Reciver Smart MX 04

I gledam Digi TV na crno! Ali kad predju na Nag*ru 3 necu moci vise gledat. Zato me zanimalo kako na "bijelo" gledat DigiTV!

Hvala vam

:welcome1:

red-lady
21-02-08, 19:22
Znaci sve ove kanale mogu gledati kad bi placala 45 kuna mjesecno???
Ovo sam kopirala sa stranice DigiTV-a:

Programi koje možete pratiti putem Digi TV-a:

Osnovni paket, za 45 kn

Nova
RTL televizija
Z1
OTV
Discovery Channel
Animal Planet
Discovery Civilisation
Discovery Science
Discovery Travel & Living
Viasat Explorer
Viasat History
Zone Reality
Zone Romantica
National Geographic
NG Wild
Hallmark
TV 1000
Eurosport
Sport klub Croatia
MTV Adria
VH1
Croatian Music Channel
MusicMax/MusicMaxAdult***
DM Sat
Mezzo TV
Fashion TV
Jetix
Cartoon Network
Minimax
CNN
Private Spice*
Playboy**
Travel
A1
OBN

Pa nije ni skupo :common001:

Jedino nebi sam HBO 35 kuna placala. Malo pretjeravaju!

Skoro duplo jeftinije nego HRT pretplata:mad:

Trapko
21-02-08, 19:24
Ja imam vec sve:

- Motor
- Tanjur
- LNB
- Reciver Smart MX 04

I gledam Digi TV na crno! Ali kad predju na Nag*ru 3 necu moci vise gledat. Zato me zanimalo kako na "bijelo" gledat DigiTV!

Hvala vam

:welcome1:
Sorry, nisam do kraja pročitao post. Ja sam bio korisnik do sada Digi-tv i otkazao ugovor, plaćao sam 45 kn mjesečno i gledao samo 35 programa i to rijetko. Za priključak Digi trebaš nazvati njihov broj i čekati 30tak dana da Ti spoje. Onda potpišeš ugovor na jednu godinu sa najmom opreme, i ako ne odjaviš mjesec dana prije isteka oni odmah produže na još jednu godinu. U paketu dobiješ antenu,nosač,lnb, prijemnik,kabel,postavu i platiš priključak mislim oko 55 kuna sa prvim računom.
:sorry:

norky
21-02-08, 19:27
Da kada ne bi trebalo plačati hrt pretplatu ne bi bilo skupo ali zajedno to već i nije mala svota a i taj osnovni paket i nije nešto !!!!!!!!

red-lady
21-02-08, 19:31
Pa sta bi bilo bolje kupiti opremu ili iznajmiti?:confused:

afilako4
21-02-08, 19:39
po meni je bolje iznajmiti,jer imaju nekakav čudan humaxov reciver za mislim da se zove digi II i malo sam gledao po forumima nema sw za njega a znaš što to znači... ako sam u krivu nek me dečki isprave

Trapko
21-02-08, 19:39
Pa sta bi bilo bolje kupiti opremu ili iznajmiti?:confused:

Unajmiti, jer njihov prijemnik beskorisan bez kartice.:mad:

edo
09-03-08, 11:58
rts 1 discauveri i par još kanala mi ne rade zna li tko ko ji je problem strong 6011:common001: