bojan
19-02-08, 17:25
neznam gdje sam procito al sam vidio da izgleda uskoro nece se moci gledat digi tv mislim na kljuceve , znal netko od kada tacno i dale ce se i to moci nekada kodirat
|
View Full Version : digi tv bojan 19-02-08, 17:25 neznam gdje sam procito al sam vidio da izgleda uskoro nece se moci gledat digi tv mislim na kljuceve , znal netko od kada tacno i dale ce se i to moci nekada kodirat pere77 19-02-08, 17:30 Dok u potpunosti na predju na Nagru 3 i dok ne zamijene sve kartice moci ce se gledati, nadamo se. Nagra 3 jos nije probijena i neznamo kad ce i dali ce biti. Svirac 19-02-08, 17:34 Ja sam pretplatnik Digi tv-a i do sada nisam dobio nikakvu obavijest o zamjeni kartica. red-lady 20-02-08, 17:17 Zanima me kako postati pretplatnik Digi TV-a? Za sad jos nebi, ali kad pocne Nag*a 3 nebi voljela bez njega! Zanima me gdje ga mogu narucit? Koja je procedura? Koliko kosta? Sta ima u paketu? Sta mi sve treba? ... itd.? Hvala unaprijed :1161: pere77 20-02-08, 17:22 Potrazi na web-u njihove stranice, tamo ti je sve objasnjeno. mislim da ne smijem staviti link na stranice, jer su komercijalnog karaktera. leon06 20-02-08, 17:22 Neboj se, jos ces dugo moci gledat Digi tv preko ''UnitedSata'' stoga ne bacaj nepotrebno 50 kn mjesecno. Pozdrav! :) d.j.carusso 20-02-08, 17:22 [Only registered and activated users can see links] panel 20-02-08, 18:09 ima li kodova za digi tv Trapko 20-02-08, 18:12 ima li kodova za digi tv Trenutna pomrčina na Digi. Strpljenja malo.:cool: d.j.carusso 20-02-08, 18:12 [Only registered and activated users can see links] Trapko 20-02-08, 18:15 Zanima me kako postati pretplatnik Digi TV-a? Za sad jos nebi, ali kad pocne Nag*a 3 nebi voljela bez njega! Zanima me gdje ga mogu narucit? Koja je procedura? Koliko kosta? Sta ima u paketu? Sta mi sve treba? ... itd.? Hvala unaprijed :1161: Za godišnju pretplatu bolje Ti se isplati kupiti MX+ i gledati sa nama Digi TVna UnitedSat-u. Libert@S 20-02-08, 18:29 Pa trapko pitanje je bilo citiram: Originally Posted by red-lady Zanima me kako postati pretplatnik Digi TV-a?Za sad jos nebi, ali kad pocne Nag*a 3 nebi voljela bez njega. Naglasak je bio na zadnju rečenicu (podcrtavam). Generalno svako namjensko investiranje u opremu za praćenje digi tv-a piratski više realno nije isplativa investicija (tanjur, motor i sl...). trust12 20-02-08, 18:34 sta se dogadja sa digi tv, imam yu-ma-tu iq i do jutros je sve dobro radilo, stavio sam maloprije nove kljuceve od svirca i opet ne radi!?!?! software u njemu je truman emu 1.3.82 amstar. Trapko 20-02-08, 18:44 Generalno svako namjensko investiranje u opremu za praćenje digi tv-a piratski više realno nije isplativa investicija (tanjur, motor i sl...).[/QUOTE] To je moje mišljenje ,a odluka je na njemu samome da odluči.Ako već posjeduje tanjur, treba dodati samo lnb, sklopku .... Nisam iskreno mislio ništa loše za pretplatu Digi-tv.(45x12mj=?)x2godine Libert@S 20-02-08, 18:46 sta se dogadja sa digi tv, imam yu-ma-tu iq i do jutros je sve dobro radilo, stavio sam maloprije nove kljuceve od svirca i opet ne radi!?!?! software u njemu je truman emu 1.3.82 amstar. Ja mogu razumjeti da se ljudi teže snalaze među puno rubrika na forumu, raznih tema i sl...Ali ti dragi kolega nisi želio pažljivo pročitati ni postove koji su napisani u ovoj rubrici , a to su nepune dvije stranice.Odgovor je već napisan i nije ti potrebno posebno objašnjavati dragi kolega. P.S. svako daljnje pitanje radi li digi ili ne u ovoj temi i odgovori na ista ću obrisati. emzejac 20-02-08, 19:04 Generalno svako namjensko investiranje u opremu za praćenje digi tv-a piratski više realno nije isplativa investicija (tanjur, motor i sl...). To je moje mišljenje ,a odluka je na njemu samome da odluči.Ako već posjeduje tanjur, treba dodati samo lnb, sklopku .... Nisam iskreno mislio ništa loše za pretplatu Digi-tv.(45x12mj=?)x2godine[/QUOTE] neron 20-02-08, 19:55 ljudi ja ubacio sw novi za mx+ digi radi bez problema sw 2.4.241 raga41 21-02-08, 10:41 jesi li siguran da će još dugo trajati, i na temelju čega? Libert@S 21-02-08, 10:50 Zadnji put ključ se nije mjenjao skoro 2 mjeseca.I inače digi će biti piratski vidljiv dok ne zamjene cca 3 milijuna kartica i prijeđu u nagra 3 sustav. mefail 21-02-08, 13:29 digi okkkkk pere77 21-02-08, 13:37 počeli su nešto čudno muljati, dobro bi došao AU soft (koji radi). edit: ili je to to za slijedećih mesec dana pošto su promijenili i 00 i 01 dedakukicm 21-02-08, 16:07 sta je sa digijem opet pao???????????? pere77 21-02-08, 16:11 imaš nove svirceve kljuceve, probaj. red-lady 21-02-08, 19:14 Generalno svako namjensko investiranje u opremu za praćenje digi tv-a piratski više realno nije isplativa investicija (tanjur, motor i sl...). Ja imam vec sve: - Motor - Tanjur - LNB - Reciver Smart MX 04 I gledam Digi TV na crno! Ali kad predju na Nag*ru 3 necu moci vise gledat. Zato me zanimalo kako na "bijelo" gledat DigiTV! Hvala vam :welcome1: red-lady 21-02-08, 19:22 Znaci sve ove kanale mogu gledati kad bi placala 45 kuna mjesecno??? Ovo sam kopirala sa stranice DigiTV-a: Programi koje možete pratiti putem Digi TV-a: Osnovni paket, za 45 kn Nova RTL televizija Z1 OTV Discovery Channel Animal Planet Discovery Civilisation Discovery Science Discovery Travel & Living Viasat Explorer Viasat History Zone Reality Zone Romantica National Geographic NG Wild Hallmark TV 1000 Eurosport Sport klub Croatia MTV Adria VH1 Croatian Music Channel MusicMax/MusicMaxAdult*** DM Sat Mezzo TV Fashion TV Jetix Cartoon Network Minimax CNN Private Spice* Playboy** Travel A1 OBN Pa nije ni skupo :common001: Jedino nebi sam HBO 35 kuna placala. Malo pretjeravaju! Skoro duplo jeftinije nego HRT pretplata:mad: Trapko 21-02-08, 19:24 Ja imam vec sve: - Motor - Tanjur - LNB - Reciver Smart MX 04 I gledam Digi TV na crno! Ali kad predju na Nag*ru 3 necu moci vise gledat. Zato me zanimalo kako na "bijelo" gledat DigiTV! Hvala vam :welcome1: Sorry, nisam do kraja pročitao post. Ja sam bio korisnik do sada Digi-tv i otkazao ugovor, plaćao sam 45 kn mjesečno i gledao samo 35 programa i to rijetko. Za priključak Digi trebaš nazvati njihov broj i čekati 30tak dana da Ti spoje. Onda potpišeš ugovor na jednu godinu sa najmom opreme, i ako ne odjaviš mjesec dana prije isteka oni odmah produže na još jednu godinu. U paketu dobiješ antenu,nosač,lnb, prijemnik,kabel,postavu i platiš priključak mislim oko 55 kuna sa prvim računom. :sorry: norky 21-02-08, 19:27 Da kada ne bi trebalo plačati hrt pretplatu ne bi bilo skupo ali zajedno to već i nije mala svota a i taj osnovni paket i nije nešto !!!!!!!! red-lady 21-02-08, 19:31 Pa sta bi bilo bolje kupiti opremu ili iznajmiti?:confused: afilako4 21-02-08, 19:39 po meni je bolje iznajmiti,jer imaju nekakav čudan humaxov reciver za mislim da se zove digi II i malo sam gledao po forumima nema sw za njega a znaš što to znači... ako sam u krivu nek me dečki isprave Trapko 21-02-08, 19:39 Pa sta bi bilo bolje kupiti opremu ili iznajmiti?:confused: Unajmiti, jer njihov prijemnik beskorisan bez kartice.:mad: [Only registered and activated users can see links] edo 09-03-08, 11:58 rts 1 discauveri i par još kanala mi ne rade zna li tko ko ji je problem strong 6011:common001: |