View Full Version : titlovi
Dobio sam na divix-u 10 filmova ali bez hr subtitla, skinuo titlove , stavio u fail sa filmom, raspakiro ali nisam dobio ništa. I dalje nemam prijevod...pa ako mi netko može dati neki savjet bio bi zahvalan.
p.s.
Ne znam dali sam pitanje postavio na pravom mjestu pa se unaprijed ispričavam :confused:
d.j.carusso 12-02-08, 22:11 Naziv filma i titla moraju biti identicni da bi ti radio titl....
Hvala na brzom odgovoru te što si ovo premjestio na pravo mjesto..
Da li da onda preimenujem titl kao i film ili da oboje preimenujem u nešto treće...
d.j.carusso 12-02-08, 22:17 Npr . Rocky IV preimenujes u Rocky V i Stallone ce ti bit zahvalan....:D
Salim se bitno je samo da je identican naziv jednog i drugog fajla, a on je znaci Rocky IV....
Pozdrav !
ha,ha,ha ...šale nikada dosta !!
probao sam jedan preimenovati (i am legend-Will Smith) al i dalje ništa...
Ord Mantel 12-02-08, 22:29 Dobio sam na divix-u 10 filmova ali bez hr subtitla, skinuo titlove , stavio u fail sa filmom, raspakiro ali nisam dobio ništa. I dalje nemam prijevod...
Da li titlove nemaš na DVD playeru ili PC-u i kakvom formatu su ti titlovi (SRT, SUB...)?
stavi nastavak naprimjer RAMBO V.srt
imam ih u SRT a neke i u SUB....
Ord Mantel 12-02-08, 22:41 Par pitanja:
-Kojim programom gledaš divx-e (BSplayer, divx player, vlc, media player...)?
-Da li si ikad imao titlove na divx filmovima?
-Ako nisi imao titlove, da li imaš instalirane filtere za titlove?
kada pokrenem film pokazuje mi da nema subtitla mada u failu postoji srt datoteka. Pokušao sam skinuti nove titlove te ih isto raspakirati unutra ali opet ništa...
gledam na media player i na gom player, do sada sam divikse gledao bez problema..
Ord Mantel 12-02-08, 22:52 Raspakiraj ga negdje vani, npr. na desktop, a onda copy-paste u mapu gdje ti je film (samo taj film).
probaj instalirat xp codec pack
[Only registered and activated users can see links]
Uzmi BSPLAYER i neces imati problema...
Imas i HR jezik a i prima sve titlove...
gledam na media player i na gom player, do sada sam divikse gledao bez problema..
Da li mi netko može reći neku dobru stranicu za skidanje titlova, ja znam samo divixsubtitles.net...
d.j.carusso 14-02-08, 19:45 [Only registered and activated users can see links]
I da zaključim što se titlova tiče od mene...Hvala svima što ste mi pomogli, od svakoga sam ponešto pokupio i naučio, sve to primijenio i naravno sada IMAM titlove na hrvatskom !! Posebno hvala tebi D.J. na brzim odgovorima i pomoći...NAJBOLJI STE :):):)
|