karlito
10-08-09, 22:18
Otvaram ovu temu takoder i anketu da vidimo kako ste saznali za naš US forum ..
|
View Full Version : Kako ste saznali za Unitedsat forum karlito 10-08-09, 22:18 Otvaram ovu temu takoder i anketu da vidimo kako ste saznali za naš US forum .. karlito 10-08-09, 22:26 ja osobno sam došao na poziv d.j.carussa...:) i nikad nisam zažalio što sam došao... oops 10-08-09, 22:30 ja sam nasao googlajuci, ali licno sam ga preporucio mnogima, a zasto ? znaju svi koji su tu :agree: bektas 10-08-09, 22:32 Ja sam sazno preko prijatelja i nimalo nisam se pokajao sto sam dosao ovde i ja ga preporucujem svojim prijateljima drugima koji su tu kako i ja i hvala vam jos jednom sa ovaj forum jedan od najbolji foruma mirza 10-08-09, 22:45 google i od prvog trenutka ste mi među favoritima na Operi Svirac 10-08-09, 22:53 Hehehe od samog početka sam tu:D:D:D:D nacevski 10-08-09, 22:59 Slijedio sam potpis Sviraca na jednom drugom forumu :D :D :D Anonymous 10-08-09, 23:07 Google! Kucao: "Najbolji satelitski forum", kad prvi rezultat UnitedSat. Pokusajte :D nokica 10-08-09, 23:16 kao sto rekoh na preporuku prijatelja,inace sam odusevljen ne samo forumom nego i ljudima koji su zasluzni za visoki renome ovoga foruma,adminima i moderatorima koji su uvijek tu da pruze trazenu pomoc.Chat box nas jos vise zblizava i nema tu razlike u postovanju i kolegijalnosti izmedju pocetnika i "starih vukova" - samo tako nastavite i bit ce nas jos vise na forumu ! :) toni 11-08-09, 06:00 ja sam slucajno montirao jednima yumatu mx+ i vidio da je resiver ok i sebi sam kupio jedan. i onda sam trazio po netu sta ima za njega i vidio daje unitedsat najbrzi sta se tice postavljanja kljuceva za yumatu , zahvaljujuci svircu, i tu sam i ostao. pogotovo kod ovakve ekipe od 20.10.2007 sam tu, i to svaki dan tasa11 11-08-09, 06:34 Tražio po netu što se "otvara" yumatu MX+ combo google mi između ostalih ponudio i ovu web stranicu pogledao što ima za navedeni prijemnik, vidio da ima hrpu stvari i da je sve na vrijeme postavljeno i od 08-02-08 sam i ja registrirani član :common001: tajke 11-08-09, 07:44 tragajući po netu - google-naletio sam na ovaj foruum.. :supercool:stvarno je odličan....:D:common001: dubica1 11-08-09, 08:16 ja sam dosao na preporuku jednog prijatelja. mogu da kazem da ni jedan sekund nezalim koji sam ovdje!!! stvarno je ovaj forum HOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hvala svima :supercool: krpa 11-08-09, 08:52 ah tako reci od "0" dana sam tu.. na jednom drugom forumu sam se sreo s Zivcem ,pa je potom tu uletio i DJ i onda je ovom drugom pala ideja da nekaj napravi i gle "foruma" kad se sjetim kakvih je sve preinaka bilo, kad se sjetim "chata" kolko puta se mijenjao itd. itd. znalo nas je biti po dvoje troje online ali chat je bio pun... eto mogu reci da sam "veteran"... vasod 11-08-09, 09:11 Forum sa ovakvom ekipom se istice i lako ga je naci, vise se i ne sjecam kako sam ga nasao ali sam tu skoro godinu i po, i sta reci osim svaka cast:agree: rminjevi 11-08-09, 09:29 slučajno prvi dan kad je otvoren zalutao i vidio neke poznate ljude :D lora1 11-08-09, 10:36 tragajućii po netu ,-naletio sam na ovaj forumu,i svidio mi se:supercool: mdaljev1 11-08-09, 11:43 Tijekom burnih dana na jednom drugom forumu, bio mi je potreban odmor, pa sam došao ovdje i odmorio se..... Fina ekipa se skupila ovdje, samo mi je žao što nisam "za nas" saznao prije..... Addo 11-08-09, 13:04 Sasvim slucajno skinuo sam negdje neki toolbox i na njemu je pisala adresa naseg foruma i eto ga ........ ko jednom udze iz njeg sigurno ne izlazi SAMO NAPRIJED MOMCI !!!! sale_pu 11-08-09, 13:29 I ja sam dosao na preporuku jednog prijatelja i nemogu se vise odvojiti, a da nepricam o znanju koje sam steko uz ovako dobru ekipu, tako da cu ostati uvijek vjeran nejboljem forumu UNITEDSAT-u. Pozdrav!!!! ghost rider 76 12-08-09, 22:47 ni ja ne žalim niti ću ikada pomisliti na to... panter666 12-08-09, 22:57 tragajuci po netu gargamel 12-08-09, 23:09 a što bi ja reko, od prve minute,od prve sekunde, prvi plavac na forumu,zahvaljujući trojici crvenih i ajde krenimo sa postanjem,i nisam požalio nikad ni sekunde ,skupila se prava ekipa,i ovim putem zahvaljujem svima koji su pridonijeli da imamo ovakav forum:welcomeani: domaći 12-08-09, 23:35 cackao san po netu i naisao na unitedsat, svidio mi se pa sam postao clan ovom prilikom zahvaljujem svima koji su mi omogucili da naucim smjesko 12-08-09, 23:37 U vremenu kada je yumatu postao "IN" kolega Svirac je dao velikog znacaja u izradi kljuceva i samoj podrsci. Iskreno, zanimalo me je ko je majstor Svirac i :google me je uputio na pravo mjesto. Registrovao sam se onako bezveze, kao i na drugim forumima, cisto iz znatizelje, ali sam tu i ostao. Ponovno ponavljam i to cu uvijek govoriti clan sam mnogih foruma o satelitskim antenama ali sam rucnu povukao bas na ovom forumu jer ekipa je sasvim drugacija i po mom misljenju i iskustvu puno drustvenija i susretljivija od ostalih. zvonko67 13-08-09, 10:42 kolega mi je preporučio da odem na ovaj forum,pogledao i zaljubio se na prvi pogled (ko ljubav na prvi pogled) i ostat ću još dugo,dugo jer smo NAJBOLJI beli1910 14-08-09, 14:04 Pa kad sam poceo sa ovim nasim dragim hobijom-onda sam dugo vremena bijo na jednom manjem forumu-al preko googlea sam uletijo ovamo-i veoma mi je drago da sam pronasao ovaj forum.Ekipa odlicna,puno vrsnih znalaca od kojih se moze puno naucit i puno ljudi koji su spremni pomoc:thumb::thumb: Ubleha 14-08-09, 15:04 Pa i ja sam od samog pocetka rada na ovom forumu a neko me je od administratora pozva sad ne znam ko i nije mi zao.Mozda se ne eksponiram puno sa kojekakvim odgovorima al sam tu da svakom pruzim adekvatnu pomoc svakom clanu u domenu onog znanja s kojim raspolazem.Pozdrav svima! milion 14-08-09, 15:38 Ko jednom dodje na ovaj sajt za njega drugi sajtovi slicne tematike jednostavno ne postoje. vvedriss 14-08-09, 15:54 Teško je reči nešto novog. Hvala svima? mile05 14-08-09, 16:05 Preporuka kolege za ovaj forum,i stvarno je super,uz ovakvu ekipu vrijednih i marljivih ljudi na ovom forumu,sve pet.:supercool: neno@1 14-08-09, 20:50 imao sam na listi mnogo satelitskih foruma, na nekima sam nesto i pocinjao, ali kad sam dosao na ovaj nas nesvjesno sam se zalijepio, i na njemu provodim 90% vremena. cim imam malo slobodnog vremena odmah sam na njemu, a pitanje zasto; mozda dobra atmosvera, prijatno drustvo... neka tako i ostane. idemo dalje. undertaker 16-08-09, 23:52 pa buduci kad je se sathelp forum ugasio, trazio sam novi i nasao ovaj :D mislim da rijeci nisu potrebene tu su djela da govora kakav je forum :agree: vojkan 17-08-09, 08:48 Na forum sam slučajno nabasao pa sam ga jedno vrijeme mjerkao i nadgledao. Poslije određenih peripetija i raznoraznih nickova koje sam koristio jednog dana nabasah na ovaj forum i odlučih da okenem novi list i krenem ispočetka . Novi nick i odbacim staro i krenem ispočetka ,a šta me na to ponukalo . Prije svega preglednost i urednost foruma jer se tačno zna gdje i šta stoji i gdje šta ide . Dalje korektnost i pedantnost administracije koja sve nadgleda da nema grubih riječi i vrijeđanja i omalovažavanja članova . A da ne govorim o ekipi koja se ovdje skupila, jer mogu reći iz mog iskustva da je što se tiče raznovsnosti risivera i poznavanja istih apsolutno najjača na našim prostorima mislim na bivše exyu prostore . gpanjkov 17-08-09, 09:09 E, a ja sam ovdje popao na taj nacin kad sam kupio tj. dobio prvi satelitski tanjir. Trebao mi resiver i sta cu trazi. Tad cak nisam znao ni koji resiver da kupim, ni koji kanali rade, ali zahvaljujuci ljudi vama, sve sam vrlo brzo naucio!!!:D ljubisa 17-08-09, 10:56 Prije 2 godine sa jednog foruma skinem ključeve od kolege Svirca, raspakujem ih i otvorim i tu sam pročitao ko pravi kljućeve i sa kojeg foruma. I od tad sam sa vama na najboljem forumu unitedSat Hvala kolegi Svircu što i dalje radi ključeve za nas i ostalim kolegama što se trude i odrzavaju naš forum. mlad 17-08-09, 11:26 vidio sam u jednog našeg člana kad mi je tražio nešto za neki rec i od tada sam sa vama i nije mi žao naprotiv postajem pomalo ovisan čim sam na netu idem da vidim šta kažu naši jesmoli još uvjek najbolji !!!! mukixx 17-08-09, 15:24 preko prijatelja s foruma.najboljeg [Only registered and activated users can see links] foruma karson 23-08-09, 18:37 Prijatelj me je uclanio. rope 07-09-09, 10:51 isto prie 2 godine svirac i ključevi samir_du 16-10-09, 11:31 Hehehe od samog početka sam tu:D:D:D:D i ja isto i gledao sam kako se formira i kako raste hehhehehhehe halimić 14-12-09, 18:21 meni došo gargamel i sve mi namjestio forum je super:) muho99 14-12-09, 19:53 forum je mrak ja sam prezadovoljan hvala svima koji su mi pomogli da nesto naucim idemo dalje sretnoooo!!!!!! crobeco 05-02-10, 17:23 google. nenads 25-05-10, 23:48 To i netreba pitati,pa naj...naj...forum O sviracu ne treba trošiti rijeći:) Kupio prvi rec,par dana padne digi,raspakiraj nosi stručnjaku da ti uzme 5 km.Nije mi za lovu ali maltretiranje.... Pa nisam ni ja toliko glup,naletim na par sajtova ali ostanem do dana današnjeg na ovom našem,naravno najboljem...Puno sam toga naučio....velika hvala svima wendy01 30-05-10, 15:53 Ovu vašu i našu adresu mi je dao vjenčani kum - gnjavila sam ga da mi klinkama otključa Boomerang. Lijepo mi da sve podatke, pokaže mi na svom receiveru (imamo isti) gdje se ukucavaju ključevi. Ja doma probam - ne radi ... Telefon ... nisi dobro napravila, drugi put zapiši ... OK ... ponovim ... ne radi ... A ono :( Polsat i Premiere baš tada prešli na N3 . I to j to! Imamo tamni Digi, pa dok traje, traje. Hvala svim moderatorima! Žao mi je što nemam vremena biti aktivnija.:cheers: mirkolalic 15-06-10, 11:55 Forum sam otkrio preko mke shopa Jablan 26-06-10, 07:31 Sve je krenulo kada sam nabavio Victory rec. Još se u tovrijeme gledao Premiere na EMU, i preko Googla sam došao do ovoga za mene najboljega SAT foruma. I meni je na Operi United Sat prvi na brzom biranju od kada sam član. Hvala forumu i njegovim članovima na svemu što sam naučio uz njih. ;) |