View Full Version : Nesto novo?-----Royal WEB TV

milan67
27-07-09, 22:05
Poątovani,

Firma RoyalWeb iz Bosne i Hercegovine počinje sa radom nove generacije "INTERNET TELEVIZIJE" od 01.09.2009 godine

Internet televizija visoke kvalitete!!!

U ponudi ćemo imati preko 100 domaći i strani kanala. Neki od kanala su:

Nova
RTL televizija
Z1
OTV
NET TV
Kapital Network
Discovery Channel
Animal Planet
Discovery Civilisation
Discovery Science
Discovery Travel & Living
Viasat Explorer
Viasat History
Zone Reality
Zone Romantica
National Geographic
NG Wild
Hallmark
TV 1000
Eurosport
Eurosport2
MTV Adria
VH1
Croatian Music Channel
MusicMax/MusicMaxAdult***
DM Sat
Mezzo TV
Fashion TV
Jetix
Cartoon Network
Minimax
CNN
Private Spice*
Travel/Playboy**
A2
OBN
HBO Adria
HBO Comedy
MTV1 (Mađarski TV1)
MTV2 (Mađarski TV2)
DUNA TV
ATV
HIR TV
VIASAT 3
4 Story TV
Minimax Hu
RTM
BOOMERANG
HRT 1
HRT 2
FOX LIFE
FOX CRIME
FTV
DM SAT
HAYAT
PINK BH
HTVOSCAR
ARTE
TRT
RTS
RTL GERMANY
EURO SPORT
CNN
SPORT KLUB
RTVSLO
DSF
PRO 7
MTV
SUPER RTL
RTCG
FASHION TV
ALFA TV
BN
HOOLMARK
RAI UNO
RAI DUE

I JOS MNOGO TOGA!!!

Svi gore navedeni kanali su sa prevedom ili su sinhronizirani...

MJESEČNA PRETPLATA NAVEDENI KANALA ZA BALKAN IZNOSI 5 € DOK ZA OSTALE ZEMLJE 10 €

Prijave moľete vrąiti putem maila. [Only registered and activated users can see links] ili [Only registered and activated users can see links]

Nova generacije INTERNET TELEVIZIJA... BUDUĆNOST U VA©IM DOMOVIMA.

RoyalWeb

Bosnia and Herzegovina

88000 Mostar

Tako sam dobijo mail, valjda od NetTV Plus-a posto sam jednoim testirao promo kljuc.
preneto sa satelitskog foruma!

d.j.carusso
27-07-09, 22:08
Mislim da se ovo radi sve na divljaka :):)

milan67
27-07-09, 22:14
Evo ja napisao Royal WEB:
Postovani,

kako to funkcijonira? Preko playera na kompjuteru ili preko IPTV recivera? Jeli to legalno? Imate li web prezentaciju, i imate li besplatni probni perijod?

Srdacan pozdrav

Oni vratili:
Postovanje,

Kao sto smo napisali nasa televizija starta od 01.09.2009 godine i tad cemo imati promotivni kljuc kao i nas site koji je jos u izradi.
Moci cete da nas pratite putem nasih specijalno izradjenih playera ili putem set top boxova na vasem tv prijemniku.

Legalnost je nasa profesionalnost.<------al na ovo ekstra paznja!!!! :smilie1: :smilie31:

RoyalWeb
Bosnia and Herzegovina
88000 Mostar

kajak
28-07-09, 19:07
kako se meni čini da je ovo nešto divlje i ilegalno,ali ako bude radilo kako spada,zašto ne koristiti na par dana? 5€ nije puno para.

mislim da ozbiljna tvrtka koja se bavi IPTV-ome nema hotmail ili gmail adresu, isto tako ponuda je kopirana s digija i stoga djeluje jako sumnjivo. Sve mi se čini da je netko ubacio patku pa pokušava vidjeti reakciju ljudi.

Ako se varam onda možemo dobiti u krajnjem slučaju "IPTV" streaming nekog lošeg CS-a od kojih pola programa ne radi.

Imamo mjesec dana i malo više pa ćemo dočekati i to "čudo" iako sve mi to liči na neki show 1-5 individualaca i entuzijasta. Dao Bog da griješim jer nećemo imati bolju ponudu u regiji za 5€

culibrkd
30-07-09, 13:11
daj bože, kćeri da te beg uzme, a ciganija hoda oko kuće:noose

dduzaic3
31-08-09, 06:34
sutra je 1. 9. dal ima kakvih novostiu vezi iptv ????:confused:

mario0000
31-08-09, 12:34
ma bila je patka. čitao sam o tome i nema te firme, nema weba, ničega. nekome je bilo dosadno... :rolleyes: